Ana Sayfa Muhasebe Yeni şirket kuruluşu ve şube açılışını eş zamanlı yapabilir miyiz?

Yeni şirket kuruluşu ve şube açılışını eş zamanlı yapabilir miyiz?

1080
0

…Yeni şirket açılışında eş zamanlı olarak şube de açabilir miyiz?

Şirket kuruluşu olmadan şube açılışı olması imkânı bulunmamaktadır, öncelikle tüzel kişiliğin tescili gerekir ki defterleriniz onaylansın, sonrasında şube açılış işlemleri yapılması gerekmektedir.

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Şirket kuruluşunda defter tasdikini noter yapmayacak

 

Şirket Kuruluşlarında Yabancı Ortak Olması Durumunda Neler Yapılmalıdır?

 

Şirket Kuruluşlarında Tüzel Kişilik Ortak Olması Durumunda Neler Yapılmalıdır?

 

 

Önceki İçerikTürk Patent Ve Marka Kurumundan: Türk Patent Ve Marka Kurumunca 2019 Yılında Uygulanacak Ücret Tarifesine İlişkin Tebliğ
Sonraki İçerikFirmanın bağımlı çalışan SMMM’si aynı firmada tasfiye memuru olarak görevlendirilebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz