Ana Sayfa Ekonomi Yeni Havalimanı’nda THY’nin ilk uçuş fiyatları belli oldu

Yeni Havalimanı’nda THY’nin ilk uçuş fiyatları belli oldu

704
0

Yeni Havalimanı’nda THY’nin ilk uçuş fiyatları belli oldu

Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’ndan (İYH) kampanyalı ücretlerle Ankara, Antalya, İzmir’e 59 TL’ye; Kuzey Kıbrıs’a 179 TL’ye, Bakü’ye 99 dolara uçacak.

3. havalimanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde 29 Ekim’de açılacak, 30 Ekim’de ise tören sonrası düzenlemeler, temizlik ve ilk uçuş için hazırlıklar yapılacak. 31 Ekim’de THY ilk uçuşlarını Ankara ve Kuzey Kıbrıs Ercan Havalimanı’na gerçekleştirecek.

Habertürk’ten Güntay Şimşek’in haberine göre, THY 30-31 Aralık’a kadar olan 2 aylık dönemdeki ticari test amaçlı düzenli uçuşlarına 1 Kasım’da başlayacak. Yeni düzenlemeye göre THY, 1 Kasım’dan başlamak üzere günde 5 kalkış, 5’te iniş olacak şekilde uçuş planı yaptı.

____________________________________________________________________

Kaynak:Sputnik
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. MuhasebeNews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik7 kömür sahası özel sektöre açılıyor
Sonraki İçerikPara Arz ve Talebinin Faiz Oranları Üzerindeki Etkileri (Makroekonomi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz