Ana Sayfa Muhasebe Yazar Kasa Z rapor numaraları birbirini takip etmeli midir?

Yazar Kasa Z rapor numaraları birbirini takip etmeli midir?

849
0

İşletmelerde birden fazla kullanılan ÖKC POS cihazlarından alınması zorunlu gün sonu Z raporu numaraları silsile takip etmesi şartı aranmakta mıdır? Ayrıca, uygulamada işletmelerin edindiği birçok terminal bulunuyor. Bununla ilgili banka ve işyeri arasında imzalanan belgelerin vergisel açıdan kontrolü ve takibi için meslek mensubu olarak nelere dikkat etmeliyiz?

 

Z raporu numara her cihazda ayrı numara oluşur. Meslek mensubu deftere kayıt ettiği tüm işlemleri özenle takip etmesi gerekir bu konuda özel bir çaba gerekmez.

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikRusya Merkez Bankası tüm dolar rezervlerini bozdurdu
Sonraki İçerikBağımlı Mali Müşavir kendi çalıştığı şirketinin birleşme raporunu yazabilirmi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz