Ana Sayfa Vergi Yanlış yapılan yeniden değerleme işlemine ait kurumlar vergisi beyannamesi düzeltilebilir mi?

    Yanlış yapılan yeniden değerleme işlemine ait kurumlar vergisi beyannamesi düzeltilebilir mi?

    257
    0

    Geçici 32′ ye göre değerleme yaptık ve beyannameyi onayladık. Ancak bugün beyannamede hesaplamanın yanlış olduğunu tespit ettik. Bu beyannameyle ilgili düzeltme yapma durumu olabilir mi?

    Beyanname GİB beyan sisteminden verildiğine gör elbette düzeltme yapılır. Doğru beyanname hazırlanır, düzeltme beyannamesi olarak özel onay ile verilir.



    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYurt dışından alınan Apple telefon ve bilgisayarlar 2 no.lu KDV ile beyan edilerek aktife alınabilir mi?
    Sonraki İçerikSendikalara yapılan hizmetler KDV tevkifatına tabi midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz