Ana Sayfa Basından Winklevoss Kardeşler Bitcoin Milyarderi Oldu!

Winklevoss Kardeşler Bitcoin Milyarderi Oldu!

1361
0

Amerikalı Tylor ve Cameron Winklevoss isimli ikiz kardeşler, dijital para birimi bitcoin’e yaptıkları yatırımla dünyanın ilk bitcoin milyarderleri oldu. Servetleri 1,046 milyar Dolar’a ulaşan Winklevos kardeşlerin bitcoin yatırımlarından yüzde 10 bin kar ettiği açıklandı.

Fortune dergisi, ikizlerin sanal para birimini 120 Dolar değerindeyken satın almaya başladığını ve toplam 91, 666 adet bitcoin’e sahip olduklarını bildirdi.

Winklevos kardeşler dünyadaki bitcoin hacminin yaklaşık yüzde birine sahip bulunuyor.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2016-2017 Haziran Ayı Karşılaştırmalı İl Bazında Kurulan-Kapanan Şirket Sayılarını Biliyor musunuz?
Sonraki İçerikLTD. ŞTİ. Ortaklarının Şirket Hakkında Bilgi Alma ve İnceleme Hakkı Var mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz