Ana Sayfa Vergi Vergi ve SGK prim borçlarına yapılandırma geliyor!

    Vergi ve SGK prim borçlarına yapılandırma geliyor!

    564
    0

    AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için çalışma başlattıklarını ve düzenleme tamamlandıktan sonra Meclis Plan Bütçe Komisyonu’na sunulacağını duyurdu.

    Kanun teklifi görüşmeleri esnasında Plan bütçe Komisyonuna sunulacağını ve geçmişte yapılanlara benzeyeceğini belirtti.


    Kaynak: Mehmet Muş’un Açıklaması
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYurtdışından aldığımız bilgisayar yazılımları için KDV2 beyanında bulunmalı mıyız? 
    Sonraki İçerik2020 yılının Ocak-Ağustos döneminde Moldova’nın ihracatı 2019 yılının aynı dönemine göre %13,6 oranında düştü

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz