Ana Sayfa Mevzuat Verbis sistemine Kamu kurumlarının sicile kayıt olmaması halinde bir yaptırım öngörülmüş müdür?

Verbis sistemine Kamu kurumlarının sicile kayıt olmaması halinde bir yaptırım öngörülmüş müdür?

Verbis sistemine Kamu kurumlarının sicile kayıt olmaması halinde bir yaptırım öngörülmüş müdür?

557
0

Verbis sistemine Kamu kurumlarının sicile kayıt olmaması halinde bir yaptırım öngörülmüş müdür?

 

Kanunun 18 inci maddesinin üçüncü fıkrasına göre “… eylemlerin kamu kurum ve  kuruluşları  ile  kamu  kurumu  niteliğindeki  meslek  kuruluşları  bünyesinde  işlenmesi hâlinde, Kurulun yapacağı bildirim üzerine, ilgili kamu kurum ve kuruluşunda görev yapan memurlar ve diğer kamu görevlileri ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarında görev yapanlar hakkında disiplin hükümlerine göre işlem yapılır ve sonucu Kurula bildirilir” hükmü uyarınca yaptırım uygulanacaktır.


Kaynak: KVKK
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikVeri siciline Gerçek veya özel hukuk tüzel kişilerinin (şirket) sicile kayıt olmaması halinde yaptırım öngörülmüş müdür?
Sonraki İçerikEYT’li sigortadan gününü doldurduğuna dair yazı getirip tazminatını alıp işten çıkışını yapan bir kişi tekrar işe başlayıp yine aynı yazı ile tazminat alabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz