Ana Sayfa Mevzuat Verbis sisteminde gerçek kişi veri sorumlusu, kendisini irtibat kişisi atayabilir mi?

Verbis sisteminde gerçek kişi veri sorumlusu, kendisini irtibat kişisi atayabilir mi?

Verbis sisteminde gerçek kişi veri sorumlusu, kendisini irtibat kişisi atayabilir mi?

507
0

Verbis sisteminde gerçek kişi veri sorumlusu, kendisini irtibat kişisi atayabilir mi?

 

Gerçek kişi veri sorumlusunun kendisini irtibat kişisi olarak ataması mümkündür. Örneğin kendi adına muayenehanesi olan bir doktorun kendisini irtibat kişisi olarak ataması mümkün olduğu gibi bir çalışanını ya da dışarıdan bir kişiyi irtibat kişisi ataması da mümkündür.


Kaynak: KVKK
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikE- İhracatta Tax- Free faturalarındaki kişisel bilgilerin aracı kuruluş tarafından paylaşılması KVKK ile çelişmektedir. GİB bu paylaşımı zorunlu tutması söz konusu mudur?
Sonraki İçerikVerbis sisteminde Tüzel kişi veri sorumlularında irtibat kişisi kim olmalıdır, herkes irtibat kişisi olabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz