Ana Sayfa Mevzuat Verbis sisteminde başvuru formu oluştururken adres bilgisi sistemde yer almıyorsa ne yapılmalıdır?

Verbis sisteminde başvuru formu oluştururken adres bilgisi sistemde yer almıyorsa ne yapılmalıdır?

Verbis sisteminde başvuru formu oluştururken adres bilgisi sistemde yer almıyorsa ne yapılmalıdır?

658
0

Verbis sisteminde Başvuru formu oluştururken adres bilgisi sistemde yer almıyorsa adres bilgisi girişi nasıl yapılabilir?

 

Başvuru formu oluşturulurken veya irtibat kişisinin profil tanımlama işlemi sırasında giriş yapılacak adres bilgisi, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün adres kayıt sistemine ait veritabanına anlık olarak bağlanılmak suretiyle ekran üzerinden girilmektedir. Bu nedenle, adresin sistemde bulunamaması halinde “adres kayıt sistemi veritabanında” o adresin kaydının bulunmadığı anlaşılmaktadır.

 

Adresin sistemde yer alması için, giriş yapılacak adres işyeri ise adresin bağlı olduğu belediyenin numarataj servisine, mesken ise adresin bağlı olduğu nüfus ve vatandaşlık müdürlüğüne başvurarak ilgili adresin adres numarası kaydının yapılması gerekmektedir.


Kaynak: KVKK
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFatura kesim işlemini gümrük müşavirlikleri mi gerçekleştirmeli yoksa üretici firmaların kendisi mi?
Sonraki İçerikVerbis sisteminde başvuru formu oluştururken aynı adresi birden fazla veri sorumlusu giriş yapabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz