Ana Sayfa Kültür & Sanat Usta isimler Pera Müzikali’nde buluşacak

Usta isimler Pera Müzikali’nde buluşacak

805
0

NTV’nin medya sponsoru olduğu Pera Müzikali’nde Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, Gönül Yazar ve Kayhan Yıldızoğlu gibi usta isimler seyirci karşısına çıkıyor.

Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı Pera Müzikali’nin başlıca rollerinde Gezen’in yanı sıra Cüneyt Arkın, Gönül Yazar ve Kayhan Yıldızoğlu gibi isimler yer alıyor. Seyircisiyle TİM Show Center’da buluşacak olan müzikal, 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyor.

Oyunda Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Arkın babasıyla birlikte rol alıyor. Müzikalde ayrıca Levent Kırca ile Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca da sahne alıyor.

Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer gibi ünlü isimler ile birlikte Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Yaşar Ayvacı, Seran Bilgi, Emre Özmen gibi sanatçılar ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunları Sude Albayrak, Cengiz Gezgin ve Sonat Tokuç da Pera Müzikali’nde seyirci karşısına çıkıyor.

Pera Müzikali’nde Melihat Gülses, Melike Demirağ ve Ayben Erman konuk ses sanatçıları olarak yer alıyor.

Dekor tasarımına Barış Dinçel’in imza attığı, müzik direktörlüğünü Seçil Akın’ın üstlendiği ve kayıt çalışmalarının Müziklab’da Murat Yelken eşliğinde yapıldığı Pera Müzikali’nin koreografisi Pınar Ataer, kostümleri ise Aygül Kostüm Evi tarafından hazırlanıyor. Ünlü makyaj ustası Corci’nin yanı sıra Dok Sirk Kumpanyası sanatçıları, dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte oyunda 110 kişilik bir kadro görev alacak.


Kaynak: NTV / Link: https://www.ntv.com.tr/sanat/usta-isimler-pera-muzikalinde-110-kisilik-dev-kadro,wPv-BjB-w0-_TiFOjejYXg
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAvusturya’da sanayi ve inşaat sektöründeki ciro 2019’un ilk üç çeyreğinde %3,3 arttı
Sonraki İçerikE-Arşiv Fatura veya e-Fatura’nın Sevk İrsaliyesi Yerine Geçmesi mümkün müdür? Bu durumda da e-İrsaliye düzenleme zorunluluğu olacak mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz