Ana Sayfa Duyurular Üreticilere 651 milyon liralık destek ödemesi bugün başlıyor 10.07.2020

Üreticilere 651 milyon liralık destek ödemesi bugün başlıyor 10.07.2020

Üreticilere 651 milyon liralık destek ödemesi ne zaman başlıyor?

452
0

BAKAN PAKDEMİRLİ; ÜRETİCİLERİMİZE 651 MİLYON LİRALIK DESTEK ÖDEMESİ 10 TEMMUZDA BAŞLIYOR

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, “Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat Baklagil, Dane Mısır Fark Ödemeleri ile Mazot Gübre Alan Bazlı Gelir Desteği, Zeytinyağı Fark Ödemesi Desteği ve Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği” olarak 6 kalemde daha destek ödemelerinin başlayacağını duyurdu.

Bakan Pakdemirli’nin açıklaması şu şekildedir:

” Yaklaşık 651 milyon TL‘lik destek ödemeleri 10 Temmuz Cuma günü (yarın) saat 18.00’dan sonra üreticilerimizin hesaplarına yatırılmaya başlanacak.

Yapılacak destek ödemeleri:

Yağlı Tohumlu Bitkiler Fark Ödemesi Desteği kapsamında  45.523 üreticimize, 484 miyon TL

Hububat Baklagil Fark Ödemesi Desteği kapsamında 35.330 üreticimize, 112,5 milyon TL

Dane Mısır Fark Ödemesi Desteği Kapsamında 11.347 üreticimize, 41 milyon TL

Mazot Gübre Alan Bazlı Gelir Desteği, Zeytinyağı Fark Ödemesi Desteği Ve Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği kapsamında ise 2.838 üreticimize 13,5 milyon TL şeklindedir. Tüm üreticilerimize hayırlı, bereketli olsun.”


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Duyurusu 09.07.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAracın, özürlülük derecesi %80 olan 13 yaşındaki engelli çocuğun adına tescil edilmesi halinde MTV istisnası uygulanacak mı?
Sonraki İçerik1 Temmuz itibariyle e-fatura uygulamasına dahil olan firma ne kadar süre kâğıt ortamda belge düzenleyebilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz