Ana Sayfa Haberler Ürdün ve Kuveyt el ele

Ürdün ve Kuveyt el ele

1014
0

Ürdün ve Kuveyt, birçok alanda iş birliği gerçekleştirmek üzere anlaştı.

Ürdün Başbakanı Ömer el-Rezzaz ve Kuveyt Şeyhi Cabir Mubarek el-Hamed es-Sabah, Pazartesi günü 15 anlaşma imzaladı.

Kuveyt’ten katılan komite, güvenlik ve sürdürülebilirlik alanlarındaki olumlu imajı ile Ürdün’de yatırım potansiyelinin fazla olduğunu düşündüklerini belirtti.

Ürdün haber kanalı Petra’ya göre, iki ülke Amman’da iki okulun inşaatı için 6 milyon dolarlık anlaşma imzaladı.

İmzalanan diğer anlaşmaların konuları arasında endüstriyel iş birliği, turizm iş birliği ve ticaret gibi konular yer alıyor.

 

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMüşteriye yurtdışında teslim edilen ürünün faturasını Türkiye’de düzenlersem KDV olur mu?
Sonraki İçerikKuyumculuk faaliyetinde enflasyon düzeltmesi nasıl yapılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz