Ana Sayfa Şirketler UPS’nin Türkiye’de Başarı Hikayesi

UPS’nin Türkiye’de Başarı Hikayesi

2719
0

1907 yılında ABD’nin Washington eyaletinin Seattle şehrinde kurulan UPS, günümüzde lojistik alanında bir dünya lideri haline gelmiştir. Şirket, paket ve yük taşımacılığı, uluslararası ticaretin kolaylaştırılması ve iş dünyasının daha verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayacak gelişmiş teknolojiler sunulması gibi geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. 220’nin üzerinde ülke ve bölgeye ulaşan çok sayıda hizmetiyle UPS, her gün 18 milyondan fazla paket teslim etmektedir.

UPS, Avrupa pazarına ilk kez 1976 yılında Almanya’da yürüttüğü iç piyasa faaliyetleriyle girmiştir. Şirket o zamandan bu yana, UPS’in uluslararası gücü ve üstün kaliteli standartlarını tüm pazarlardaki yerel uzmanlığıyla birleştirerek kapsamlı bir Avrupa hizmet portföyü geliştirmiştir.

Avrupa ve Asya’yı birleştiren bir taşımacılık köprüsü ve yakın kaynak lokasyonu haline gelmesi, genç ve dinamik nüfusunun yanı sıra uzun vadeli büyüme için iyi fırsatlar sunması itibarıyla Türkiye pazarı, UPS için giderek artan bir önem taşımaktadır. UPS, 2009 yılında uzun süredir birlikte çalıştığı yetkili servis sağlayıcısını satın alarak Türkiye’de kendi faaliyetlerine başlatmıştır.

Günümüzde Türkiye’nin tamamını kapsayan UPS ağı 210 erişim noktası, dört küçük paket operasyon tesisi, 3.000 m²’lik depolama alanı içeren bir Tedarik Zinciri Çözümü merkezi, 2.800’ün üzerinde çalışanı, 900 teslimat aracı ve İstanbul ile Köln arasında günlük sefer yapan özel uçuşu ile oldukça geniş yurt içi ve yurt dışı operasyonlara sahiptir.

UPS Türkiye; yurt dışından Türkiye’ye, Türkiye’den yurt dışına ve Türkiye iç piyasasında iş yapan müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek konumdadır. 100 yılı aşkın lojistik deneyimi ve güvenilirlik konusundaki tartışmasız itibarıyla müşterilerinin maliyetten tasarruf etmelerine, verimli hale gelmelerine ve yeni pazarlara ulaşmalarına yardımcı olarak müşterilerine rekabet avantajı sağlayan kapsamlı paket, yük ve tedarik zinciri yönetimi hizmet ve çözümleri sunmaktadır.

UPS, Türkiye’deki çalışanlarına, varlıklarına ve teknolojisine yaptığı yatırımlarla, dünya standartlarındaki lojistik kapasitesini sürekli olarak geliştirmekte, genişletmekte ve güçlendirmektedir.

Kaynak: http://www.invest.gov.tr/tr-TR/successstories/Pages/UPS.aspx

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikLiman İnşaatı Yatırım İşi İçin Yatırım Teşvik Belgesi Kapsamında İndirimli Kurumlar Vergisinden Faydalanılabilir mi?
Sonraki İçerikYatırım Teşvik Belgeli Yatırıma Geç Başlanılması Halinde Vergi İndirim Oranı Değişir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz