Ana Sayfa Haberler Ukrayna ile sona gelindi

Ukrayna ile sona gelindi

804
0

Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman, Türkiye ile Ukrayna arasında yapılması planlanan serbest ticaret anlaşmasına ilişkin açıklamalar yaptı.

Groysman, siyasi olarak anlaşmanın sağlandığı ve sadece teknik konularda müzakerelerin devam ettiğini belirtti.

Ayrıca iki ülkenin 21 bini aşkın ürünle ilgili anlaşmaya vardıkları ve bin 200 ürün için görüşmelere devam edildiği bildirildi.

Ukrayna ile Türkiye arasında serbest ticaret anlaşmasına ilişkin müzakereler 2007 yılında başlamıştı.

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerik24 Ocak 2019 Tarihli ve 30665 Sayılı Resmi Gazete
Sonraki İçerikDünyanın en lüks otelleri açıklandı: Türkiye’den 2 isim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz