Ana Sayfa Duyurular Ufuk2020’de Türkiye Faz II projesi kapsamında KOBİ’lere yönelik EIC Hızlandırıcı Proje Yazma...

Ufuk2020’de Türkiye Faz II projesi kapsamında KOBİ’lere yönelik EIC Hızlandırıcı Proje Yazma Online Eğitimi gerçekleştirilecek

463
0

KOBİ’lere Yönelik Proje Yazma Eğitimi

EIC Hızlandırıcı Programı ileri seviye inovasyonların pazara erişimini sağlamayı hedeflemekte ve KOBİ’lere 2,5 Milyon Euro’ya kadar destek sunanmaktadır.

Ana hedefi Türkiye’deki kurum ve kuruluşların Avrupa Birliği Çerçeve Programı Ufuk 2020’ye katılımının artırılması olan “Ufuk2020’de Türkiye Faz II” projesi kapsamında, çevrimiçi olarak KOBİ’lere yönelik EIC Hızlandırıcı Proje Yazma Eğitimi gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin katılımcıları arasında; TÜBİTAK Ulusal İrtibat Noktaları, Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II Projesi’nin uzmanları yer alacaktır.

24 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenecek bu etkinliğe kayıt için tıklayınız.


Kaynak: İMMİB Duyurusu
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGelir vergisi mükelleflerinin aktifine kayıtlı dükkanların satışında düzenleyecekleri faturada KDV oranı ne olmalıdır?
Sonraki İçerikİBB organik atıklardan enerji üretecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz