Ana Sayfa Yaşamın İçinden Uçurumdan Atla…

Uçurumdan Atla…

2482
0

2012 yılında ölen bilim kurgu türünün büyük ustası Ray Bradbury’nin “Yazma Sanatında Zen” adlı kitabında şöyle bir söz vardır: “Her zaman uçurumdan atlamalısın, kanatların sonradan çıkar.”

Gerçekten de riski göze alabilecek cesareti gösterenlerin başarıya ulaşabileceğini anlatan güzel bir söz.

Aklımıza gelen ancak çeşitli neden veya bahanelerle uygulamaya geçirmediğimiz güzel fikirlerden pişman olduğumuz çok olmuştur hayatta.

Keşke demek yerine denedim demek daha değerlidir. “Denedim” diyorsanız cesaret ve çabanızın var demektir.

Cesaret ve çaba çok önemli ancak gidilecek limanı da bilmeli kişi. Hedefe yüzdürecek tecrübeniz de olmalı elbet. Bilgi ve tecrübe yoksunluğu besbeter durumlara da düşürür insanı.

Bilgi, Tecrübe, Cesaret, Akıl, Plan, Hedef…

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikPirelli’nin Türkiye’de Başarı Hikayesi
Sonraki İçerikNovartis’in Türkiye’de Başarı Hikayesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz