Ana Sayfa Duyurular Ücretsiz Online Eğitim: Kriz Dönemi Bilanço Gelir Tablosu ve Nakit Akışı-Mali Tablolar...

Ücretsiz Online Eğitim: Kriz Dönemi Bilanço Gelir Tablosu ve Nakit Akışı-Mali Tablolar Analizi

532
0

İMMİB

Üyemiz ihracatçı firmaların çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen “İMMİB AKADEMİ Eğitim Etkinlikleri” Covid-19 salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında internet üzerinden ücretsiz olarak devam etmektedir.

Bu çerçevede, 7 Aralık 2020 tarihinde, 10.00-13.00 saatleri arasında, “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla “Kriz Dönemi Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akışı-Mali Tablo Analizi” konulu ücretsiz online bir eğitim gerçekleştirilecektir. Söz konusu eğitim Finansal Danışman ve Eğitmen Sn. Hakan ŞAKAR tarafından gerçekleştirilecek olup katılımcılar aşağıdaki konu başlıkları ile ilgili bilgilere sahip olabilecektir.

  •  İşletmelerin Hesapları Hakkında Temel Bilgiler
  • Bilanço Büyüklüğü, Bilanço Kalemlerinin Ölçümü ve Hedeflerle Karşılaştırılması
  • Gelir Tablosu, Gelir Tablosunun Dağılımı, Ölçümü ve Hedeflerle Karşılaştırılması
  • İşletmelerin Mali Tabloları Hakkında Temel Bilgiler
  • Kriz Döneminde Alınabilecek Önlemler

Başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu eğitime katılabilmek için https://forms.gle/SjMCE3cQAWwnF29A7 adresi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Eğitim programı ile ilgili sınırlı kontenjan bulunmakta olup, içerik ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler http://akademi.immib.org.tr web sitemizde ayrıca yer almaktadır.

*Zoom Kullanma Kılavuzuna https://bit.ly/2yJdMSS linkinden ulaşabilirsiniz.


Kaynak: İMMİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPerakende meyve ve sebze satışlarında uygulanacak KDV oranı nedir?
Sonraki İçerikMenşede takıldık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz