Ana Sayfa Çalışma Hayatı Ücretsiz izin nakit desteğine başvurduğumuz personellerimizden bazılarını çalıştırmaya başlayıp bazıları için destekten...

Ücretsiz izin nakit desteğine başvurduğumuz personellerimizden bazılarını çalıştırmaya başlayıp bazıları için destekten faydalanmaya devam edebilir miyiz?

Ücretsiz izine çıkarttığımız personelimiz izinli olduğu süre içerisinde rapor alırsa eksik gün bildirimini nasıl düzeltebiliriz?

455
0

Ücretsiz izine çıkarıp nakdi ücret destek talebinde bulunduğumuz personellerimizin bir kısmını tekrar işe başlatmak istiyoruz. Bir kısmını işe tekrar başlatıp bir kısmının iznini devam ettirebilir miyiz?

Nakdi ücret desteği bildirimi işveren tarafından SGK sistemi/işveren menüsünden yapılmaktadır. Bildirim değişikliğinde nasıl ve ne kadar bildirdiyseniz o kadarı dikkate alınacaktır.

Ücretsiz izine çıkarttığımız personelimiz izinli olduğu süre içerisinde rapor almıştır. Sigorta bildirgesini onaylarken bu raporu görmedik. Eksik gün bildirimini nasıl düzeltebiliriz?

Eksik gün nedeninin dilekçe ile düzeltilmesi mümkündür. Açıklayıcı bir dilekçe ve ekinde belge ile ilgili sgm ye müracaat ediniz.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Kısa çalışma ödeneği desteği biten bir firma ücretsiz izin desteğine başvuru yapabilir mi?

Nakdi ücretsiz izin desteği başvurusu için kısa çalışma ödeneğine başvuru yapmak gerekiyor mu?

Deneme süreli aldığımız personelimiz için nakdi ücretsiz izin desteğine başvuru yapabilir miyiz?

Önceki İçerikSabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2020 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre %21,0 azaldı
Sonraki İçerikÖlünceye kadar bakma sözleşmesi gereğince intikal eden mallar VİV’e tabi midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz