Ana Sayfa SGK Ücretsiz izin kullanan personelin SGK bildiriminde hangi kodu seçmeliyiz?

Ücretsiz izin kullanan personelin SGK bildiriminde hangi kodu seçmeliyiz?

885
0

Firmamızda kısmi süreli çalışan personelimiz 22.03.2020 döneminde çalışmamış ve 23.03.2020 tarihinden itibaren de ücretsiz izine çıkmıştır. Kısmi süreli çalışan personel olduğundan ayın 22’sine kadar Eksik Gün olarak Kısmi süreli çalışma seçtik ve 23 ünden sonrası içinde ücretsiz izin eksik gün kodunu seçtik. SGK prim ve hizmet belgelerinde bildirim yaparken puantaj kayıtlarını mı seçmemiz gerekmektedir?

Kısmi çalışma zaten seçmişsiniz eksik günü de ücretsiz izin koduyla bildirmeniz yeterli olacaktır.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFide üreticileri yapay ışıklandırma ve iklim kontrolü sağlanmış kapalı alanlarda sera sistemli üretim yapabilecek..
Sonraki İçerikKOSGEB destek kredisi limitleri yükseltildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz