Ana Sayfa Haberler Uçakta telefon kullanana 2 bin TL ceza!

Uçakta telefon kullanana 2 bin TL ceza!

907
0

14.02.2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Tarafından Verilecek İdari Para Cezaları Hakkında Yönetmelikte Yer Alan İdari Para Cezalarının Yeniden Değerlendirilmesine İlişkin Tebliğ ile yeni ceza tutarları belli oldu.

Tebliğ’e göre uçakta cep telefonu kullanımına ilişkin kurallara uymayanlar 2 bin 124 TL ödeyecek.

Uçakta sigara içenler 2 bin 124 TL ödeyecek.

Söz konusu Tebliğ kapsamında uçuş kurallarına uymayan yolcular ve uçuş güvenliğini tehlikeye atan pilotlar ilişkin güncel para cezaları da yer alıyor.

Tebliğ metni için tıklayınız…

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGeri satın alınan arsanın, tekrar satılması halinde kar/zarar hesabında hangi değer esas alınır?
Sonraki İçerikFaal olmayan herhangi bir firmayı Bağımsız Denetim ve Mali Müşavirlik şirketine dönüştürebilir miyim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz