Ana Sayfa Haberler Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı

668
0
Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi.

Liste hazırlanırken, başvuruda bulunan şirketlerin 2015 – 2017 arası ciro artış hızı dikkate alındı.

İlk sıraya cirosunu 2 yılda yüzde 5.324 arttıran Biomar Sagun Yem Sanayi yerleşti.

Biomar Sagun’un ardından yüzde 4.452 ile Optimal Proje Yönetimi ve İnşaat, yüzde 3.774 ile Naturel Yenilenebilir Enerji , yüzde 3.030 ile Vergo Enerji Sistemleri ve yüzde 2.320 ile Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri geliyor.

 


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikUluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi – 28.05.2019
Sonraki İçerikBilimsel Devrim ve Aydınlanma Çağı | Dünya Tarihi | Khan Academy (Sosyal Bilimler) (Dünya Tarihi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz