Ana Sayfa Haberler Türkiye’de Belediyelerin toplam borcu 11 milyar lirayı geçti

Türkiye’de Belediyelerin toplam borcu 11 milyar lirayı geçti

879
0

Belediyelerin toplam borcu 11 milyar lirayı geçti

Hazine Müsteşarlığı, 30 Haziran itibarıyla belediyelerden toplam 11 milyar 407 milyon lira alacağının bulunduğunu açıkladı.

Sözcü’de yer alan habere göre, Hazine Müsteşarlığı’nın son açıkladığı verilerde, 30 Haziran itibarıyla belediyelerden toplam 11 milyar 407 milyon lira alacağının bulunduğu görülüyor. Bu rakamda en büyük pay 6 milyar 39 milyon lirayla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu “Türkiye’nin en borçlu belediye başkanı” unvanına sahip. Tek başına en çok borçlu ikinci belediye ise Adana Büyükşehir Belediyesi.


Kaynak: Sputnik
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikOtomatik katılımlı zorunlu Bireysel emeklilik işlemi için İşverenlerin imzalayacağı formlar nelerdir?
Sonraki İçerikElektrik ve doğalgaza zam: Konutta zam elektrik için yüzde 9,57, doğalgaz için yüzde 9

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz