Ana Sayfa Haberler Türkiye Yerel Seçimlerde oy kullandı

Türkiye Yerel Seçimlerde oy kullandı

972
0

Ulusal seçimden 9 ay sonra gerçekleşen yerel seçimlerin sonuçları açıklanmaya başladı.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, henüz oy sayımı sürecinin tamamlanmadığını belirterek 3 günlük itiraz sürecinin de altını çizdi.

Ayrıca Sadi Güven, şu anki durumda en çok merak edilen İstanbul ili için Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ekrem İmamoğlu’nun 4,159,650 oyla önde geldiğini belirtti.

Geçen hafta seçim arifesinde dalgalanmalar yaşayan Türk lirası ise seçimin ertesi gününde yüzde 2.5 değer kaybetti.

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikDefter Beyan Sisteminde Kredi kartı ile yapılan tahsilatlara ait gelir belgeleri nasıl kayıt edilir?
Sonraki İçerikDefter Beyan Sisteminde Sosyal Güvenlik Prim Teşvikleri Nasıl Kaydedilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz