Ana Sayfa Duyurular Tübitak tarafından Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı açıldı

Tübitak tarafından Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı açıldı

Tübitak tarafından yeni açılan çağrılar nelerdir? Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için ne kadar destek veriliyor? KOBİ'ler için ne kadar destek veriliyor?

601
0

Tübitak tarafından Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı “Sipariş Ar-Ge- 2020” açıldı.

Çağrı kapsamında, müşteri gereksinimlerini karşılayan çözüm önerilerinin, KOBİ’ler tarafından Ar-Ge ile ticarileşebilir çıktılara dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

Çağrı ile hızla ürüne dönüşebilecek ve yüksek ticarileşme potansiyeline sahip Ar-Ge projeleri 2.500.000 TL ‘ye kadar desteklenecektir.

Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2020 olan çağrı ile ilgili ayrıntılara ulaşmak için tıklayınız.


Kaynak: İMMİB Duyurusu 08.06.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar yürürlüğe girdi
Sonraki İçerik15 Milyon Dolar üzerinde borcu olan veri formu ile talep edilen bilgileri, açıklama formuna uygun olarak Merkez Bankasına bildirmekle yükümlüdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz