Ana Sayfa Dünya Trump Yönetimi Amerika’da Çin Menşeili Telefon Kullanımını Yasaklamaya Hazırlanıyor

    Trump Yönetimi Amerika’da Çin Menşeili Telefon Kullanımını Yasaklamaya Hazırlanıyor

    988
    0

    Trump Yönetimi Amerika’da Çin Menşeili Telefon Kullanımını Yasaklamaya Hazırlanıyor

    Trump Yönetimi, güvenlik kaygıları nedeniyle dünyanın en büyük telefon operatörlerinden biri olan Çin Telekomünikasyonu bundan böyle ülkeleri Amerika’da istemediklerini ifade etti.

    Devlete ait olan Çin Mobil, 2011 yılında Amerika’da kullanım lisansı için Yüksek Mahkemeye başvurmuştu.

    Ancak Birleşik Devletler Ticaret Bakanlığı kullanım lisansının iptalini istedi. Tartışmalar Çin ile Trump arasındaki ticaret savaşlarının arifesine denk geldi.

    Ticaret Bakanlığı sözcüsü ulusual güvenlik sebebiyle Çin Mobil’in lisasını iptal etmek zorunda olduklarını dile getirdi.

    _____________________________________________________________________

    Kaynak: Telegraph
    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikFransız Carrefour ve İngiliz Tesco Ortaklık Anlaşması İmzaladı
    Sonraki İçerikRusya’da 30 kentte emeklilik yaşı protestosu

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz