Ana Sayfa Ekonomi Trump, Yasadışı Göçü engellemek için Amerikan Ordusuna Çağrıda Bulundu !

Trump, Yasadışı Göçü engellemek için Amerikan Ordusuna Çağrıda Bulundu !

705
0

Amerikalı Başkan Trump Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Meksika’dan bunu engellemesini  isteyeceğim, aksi halde ABD ordusunu güney sınırımızda göreve çağıracağım.” dedi.

Kaçak göçü önlemek adına orduya çağrıda bulunan Trump’ın göçmen politikası pek çok insan hakları savunucu tarafından eleştiriliyor.

Trump, son dönemde Honduras ve El Salvador’dan çok fazla göç gelmesi üzerine, ülkesinin gerekli tedbirleri almakta gecikmeyeceğine dair gözdağı verdi.


Kaynak:express.co.uk
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikAltın hesabından ettiğim zararı kira geliri beyanımdan düşebilir miyim?
Sonraki İçerikNew York borsasındaki hisse senedi zararını Eurobondların satışından oluşan kardan mahsup edebilir miyim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz