Ana Sayfa Haberler Trump Huawei’yi hedef aldı

Trump Huawei’yi hedef aldı

806
0
Trump Huawei’yi hedef aldı

ABD – Çin ticaret savaşının etkileri, teknoloji şirketi Huawei’ye de sıçradı.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Çarşamba günü imzaladığı kararname ile ulusal güvenlik riski taşıyan şirketlerden telekomünikasyon ekipmanı alınmasını yasakladı.

Kararname çerçevesinde herhangi bir şirket ya da ülke ismi belirtilmedi. Fakat ABD Hükümeti daha önce Huawei’nin bir ‘tehdit’ olduğunu ifade etmiş ve müttefik ülkelere Huawei’nin 5G ağını kullanmamaları konusunda uyarıda bulunmuştu.

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikOPEC’in üretimi nisan ayında azaldı
Sonraki İçerikRusya’da Yabancılara Çifte Vatandaşlık Gündemde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz