Ana Sayfa Haberler THY’den hisse satışına yönelik açıklama

THY’den hisse satışına yönelik açıklama

862
0

Türk Hava Yolları (THY), şirketin satılacağına yönelik haberlere açıklık getirdi.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklama yapan THY, Türkiye Varlık Fonu’na ait yüzde 49’luk hisselerin yabancı bir havayolu şirketine satılacağı haberlerini yalanladı.

Konuyla ilgili olarak “Ortaklığımızın Türkiye Varlık Fonu’na ait yüzde 49’luk hisselerinin yabancı bir havayolu şirketine satılacağına dair farklı zamanlarda ortaya atılan ve 20 Mart tarihinde bir sosyal medya platformunda yinelenen iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır” açıklaması yapıldı.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYatırımcılar tahvil ihracına yoğun talep gösterdi
Sonraki İçerikBedelli askerlik yapacak personelimizden nasıl bir evrak temin etmeliyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz