Ana Sayfa Haberler THY ile Oman Air arasındaki anlaşma genişletildi

THY ile Oman Air arasındaki anlaşma genişletildi

861
0

Türk Hava Yolları ve Oman Air arasındaki kod paylaşımı anlaşması genişletildi.

Serbest satış esasına dayanan anlaşma, İstanbul ve Maskat’ın ötesindeki noktaları da kapsayacak şekilde yeniden düzenlendi.

Konuyla ilgili olarak THY’nin açıklaması şu şekilde oldu:

Oman Air, Türk Hava Yolları’nın geniş uçuş ağından yararlanarak, küresel taşıyıcının Roma, Kopenhag ve Cezayir’e düzenlediği tarifeli seferlere kendi WY uçuş kodu ile satış yapabilecek. Bununla birlikte Türk Hava Yolları da yine, Oman Air’ın icra ettiği Maskat-Salalah tarifeli seferlerinde kendi uçuş kodunu kullanabilecek.

Türk Hava Yolları ve Oman Air arasındaki kod paylaşımı anlaşması, ilk olarak 2013 yılının Aralık ayında imzalanmış olup, Oman Air’ın (WY) 1 Haziran 2018 itibariyle Maskat-İstanbul güzergâhında seferlerine başlamasıyla birlikte karşılıklı hâle getirilmişti. Mevcut anlaşmanın genişletilmesi ile her iki havayolu şirketince düzenlenen uçuşlar sayesinde yolcular İstanbul ve Maskat ötesine daha fazla seyahat imkânına sahip olacak. Böylelikle hem bayrak taşıyıcı havayollarının, hem de ülkelerinin ticari ortaklığı artacak.

Söz konusu açıklamanın tam metni için tıklayınız…

 

 

 

 

 

 


Kaynak: THY A.O Basın Müşavirliği
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTasfiyeye giren şirkettin defter tasdikleri ne zaman yapılmalıdır?
Sonraki İçerikRekabet Kurumundan zincir marketlere soruşturma

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz