Ana Sayfa Haberler THY 30 bin ton yiyecek ikram etti

THY 30 bin ton yiyecek ikram etti

990
0

2018 senesinde 75,2 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları, bu uçuşlarda 29 bin 966 ton yiyecek ve 34 bin 434 ton içecek ikramında bulundu.

Konuyla ilgili olarak THY Basın Müşaviri Yahya Üstün “Filomuzdaki 338 restoranımızdan birinde gökyüzü manzaralı bir akşam yemeğine ne dersiniz? Geçtiğimiz yıl bizimle bulutların üzerinde buluşan misafirlerimize 29.966 ton Yiyecek ve 34.434 ton içecek ikramında bulunduk. Yine bekleriz.” sözlerini sarf etti.

 

 

 

 

 

 



Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKat mülkiyeti olmayan daire için GMSİ beyanında gerçek gider yöntemi seçilebilir mi?
Sonraki İçerikFacebook üzerinden satış yapabilir miyim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz