Ana Sayfa Şirketler Tesla’dan Yeni Model Araçlar!

Tesla’dan Yeni Model Araçlar!

1581
0

OTOMOBİL ÜRETİCİSİ TESLA YENİ MODELLERİN MÜJDESİNİ VERDİ!

Amerika Birleşik Devletleri Merkezli Otomobil Üreticisi TESLA, kitlesel pazar için üreteceği Model 3 Sedan’ı piyasaya süreceği müjdesini verdi.

Amerikalı şirket bu açıklamayı yaptıktan sonra uzmanlar seri üretimin bir sonraki yıla ertelenebileceğini çünkü siparişleri öngöremediğini ve teslim tarihine yetiştirmekte şimdiden zorluk yaşadığını belirttiler.

Şirketin CEO’su Elon Musk ise, proje için sermaye artırımına henüz gerek olmadığını ve eğer gerekirse bunun bir seçenek olduğunu; aynı zamanda 2017’nin son çeyreğinde haftada 5.000’den fazla Model 3 Sedan üreteceklerini 2018 yılında ise bu sayının haftada 10.000’i bulacağını belirtti.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikNorveç Hükümet Fonu Vergide Şeffaflığı Savunuyor!
Sonraki İçerik300 Vergi Müfettiş Yardımcısı İşe Alınacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz