Ana Sayfa Çalışma Hayatı Temmuz ayında kısa çalışma ödeneğinden faydalanmaya devam etmek için ne yapmalıyız?

Temmuz ayında kısa çalışma ödeneğinden faydalanmaya devam etmek için ne yapmalıyız?

Temmuz ayında kısa çalışma ödeneğinden faydalanmaya devam etmek için ne yapmalıyız?

630
0

Haziran ayının ortasında kısa çalışma ödeneği biten ve kalan günleri nakit ücret desteğine başvuran işyeri için eksik gün nedeni 27 mi yoksa 29 mu olmalıdır?

29 kod olarak bildirmelidir.

Sayın danışman 17.03.2020-17.06.2020 tarihleri arasında kısa çalışma uyguladık firma hala açılmadı. Haziran ayı için 16 günlük kısa çalışma ödeneği ve kalan süre için pandemi ücretsiz izni talebini kullanırsak temmuz ayı için getirilen ek süreden kısa çalışma ödeneğinden için 30 gün faydalanabilir miyiz?

Haziran ayı bakiye günleriniz için NÜD başvurusu yapabilirsiniz. Eksik gün kodu da 29 kod olmalıdır.

01.07.2020 uzama için

https://www.ismmmo.org.tr/dosya/1754/Mevzuat-Dosya/07072020-kisa-calisma-odenegi-suresinin-uzamasina-iliskin-yapilmasi-gereken-islemler.pdf bildirimleri doldurmanız gerekmektedir.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikRiskli Yapı Tespitine ilişkin düzenlenecek ücretsiz raporun vergi mevzuatı karşısındaki durumu
Sonraki İçerikİşyeri merkezi ve şubelerinin e-defter kullanımı hak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz