Ana Sayfa Çalışma Hayatı Temmuz ayında kısa çalışma ödeneği otomatik olarak uzatıldı mı?

Temmuz ayında kısa çalışma ödeneği otomatik olarak uzatıldı mı?

Temmuz ayında kısa çalışma ödeneği otomatik olarak uzatıldı mı?

668
0

KÇÖ yeniden 1 ay uzatıldı. 22 haziranda kısa çalışma ödeneği biten için 23 hazirandan itibaren mi yoksa 1 temmuzdan itibaren mi başlayacaktır. Haziran bordrolarını e -bildirge sitesinden mi yoksa muhsgk ile mi?

Kısa çalışma ödeneği bittiği tarih itibari ile uzatılması gerekmektedir.

Çalışanların bir kısmı için 24.03.2020’de KÇÖ den yararlanmaya başlamıştık. 22.06.2020 tarihinde süremiz bitti. 1 ay daha uzatılmasından faydalanmak için ne yapmamız gerekir?

Bittiği tarihten itibaren uzama söz konusudur.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSanayi Üretim Endeksi Nisan 2020’de bir önceki yılın aynı ayına göre %31,4 oranında düştü
Sonraki İçerik1 Temmuz 2020 Tari̇hi̇nden İti̇baren Çocuk Yardımı İçi̇n Yapılan Ödemelerde İsti̇sna Sınırı Değişti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz