Ana Sayfa Vergi Temmuz ayına ait muhtasar beyannamesi hangi sistem üzerinden verilecektir?

Temmuz ayına ait muhtasar beyannamesi hangi sistem üzerinden verilecektir?

Temmuz ayına ait muhtasar beyannamesi hangi sistem üzerinden verilecektir?

606
0

1 Temmuzdan itibaren eğer bir erteleme olmazsa muhtasar beyannameleri yeni şekilde verilecek. Sormak istediğim çalışanı olmayan firma için yine muhsgk birleştirilerek verilen 1003a formatındaki beyannamemi verilecek sadece vergi bilgileri girilerek, ya da 1003a dışındaki bir format mı kullanılacak?

Çalışanı olmayan elbette birleştirilmiş beyannamenin vergi bölümü doldurularak verilecektir. Başka format yok.

06/07/2020 kendi isteğiyle işçi çıkışı var. Çıkışlar muhsgk ile alakalımı yoksa her zamanki gibi mi ayrılış bildirgesi vereceğiz?

İşten çıkış bildirgesi vermeniz gerekir.

Muhsgk temmuz bildiriminde işten çıkış tarihini ilgili sütuna yazmanız gerekecektir. Ya da bu işlemi programınız otomatik yapacaktır.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTabi afet nedeniyle defter ve belgelerin zayi olması durumunda yeni tasdiki yapılan deftere kayıt yapılıp yapılmayacağı ile YMM’in bu döneme üretim tasdik raporunun hazırlanıp hazırlanmayacağı
Sonraki İçerikMükellefin tutukluluk hali mücbir sebep olarak kabul edilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz