Ana Sayfa Mevzuat Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımı için nereye başvuru yapmalıyız?

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımı için nereye başvuru yapmalıyız?

792
0
Destek başvurusunu nereye yapmamız gerekiyor?

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları Hakkında 2014/10 Sayılı Karar kapsamı destek başvuruları Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü’nce değerlendirilmektedir.

Destek başvuru dosyalarının tamamlanarak Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırımlar ve Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne hitaben yazılmış bir dilekçe ekinde Ekonomi Bakanlığı Genel Evrakına elden veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.

Destek başvurusunun dosya ile yapılması gerekmektedir.

Dosyada hiçbir suretle destek başvurusu ile ilgisiz evrakların bulunmaması gereklidir.

Başvuru dosyası üzerinde ve sırtında firmanın açık isminin ve başvuru dosyasının konusunun (örneğin Pazar Araştırması Desteği Başvurusu) bulunması gerekmektedir.

Dosyanın, düzgün düzenlenmiş olması ve dosya içeriğini gösterir bir kapağa sahip olması gereklidir.

 


Kaynak: Ticaret Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

–– Verimlilik Artırıcı Proje Bedeli ve Destek Oranı ile Enerji Yoğunluğunun Azaltılmasına Yönelik Yapılan Gönüllü Anlaşma Destek Bedeli ve Enerji Gideri Oranı Hakkında Karar (Karar Sayısı: 819)

 

 

Önceki İçerikHIRÇIN KIZ  – Tiyatro
Sonraki İçerikTeknoloji ürünlerine bağımlılıktan kurtarmayı amaçlayan Tristan Harris Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz