Ana Sayfa TTK Tek ortaklı A.Ş. iç kaynaklardan sermaye artırımı yoluna giderse genel kurulda bakanlık...

    Tek ortaklı A.Ş. iç kaynaklardan sermaye artırımı yoluna giderse genel kurulda bakanlık temsilcisi bulundurma zorunluluğu var mıdır?

    246
    0

    Halka açık olmayan, tek pay sahipli anonim şirket iç kaynaklardan sermaye artırımı yoluna gidecektir. Genel kurulda bakanlık temsilcisi bulundurma zorunluluğu var mıdır?

    not: kayıtlı sermaye sisteminde değil, geçmeyecek ve genel kurul toplantılarında bakanlık temsilcisi bulundurma zorunluluğu olan şirketlerden değil.

    Yapılacak Genel Kurul da Bakanlık temsilcisinin bulundurma zorunluğu yoktur


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTek ortaklı limited şirket üzerinden eczacılık faaliyeti yapılabilir mi?
    Sonraki İçerikKiralık binek oto hasar bedeli için gider kısıtlaması uygulanacak mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz