Ana Sayfa Vergi Taslak olarak kayıt edilmiş olan e-arşiv fatura en son hangi tarihte onaylanabilir?

    Taslak olarak kayıt edilmiş olan e-arşiv fatura en son hangi tarihte onaylanabilir?

    871
    0
    15.01.2021 tarihinde e-arşiv portalda taslaklara kaydedilmiş faturayı en son hangi tarihte onaylamak gerekir?

    Faturanın taslakta olması faturanın üretildiği anlamına gelmiyor. Ancak onaylama işleminden sonra faturanız resmiyet kazanacaktır ki 7 gün kuralını unutmamak gereklidir.


    Mükellefimize gelen Facebook faturalarını KDV2 beyannamesi ile beyan ediyoruz. Facebook Türkiye’de temsilcilik açtı ve artık tarafımıza gelen faturalar üzerinde mükellefimizin vergi numaraları yazıyor. Artık KDV 2 beyannamesi vermeye devam edilecek midir?

    Türkiye temsilciliği e-arşiv fatura veya e- fatura düzenlemesi halinde Faturada KDV hesaplayacaktır.

    Bu işlem yok ise (2) nolu KDV düzenlemeniz gerekir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikDahilde İşleme Rejimi nedir?
    Sonraki İçerikGümrük idaresi açısından “risk” kavramı nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz