Ana Sayfa TTK Tasfiyeye giren şirketlerde personel çalışmaya devam edebilir mi?

    Tasfiyeye giren şirketlerde personel çalışmaya devam edebilir mi?

    692
    0

    Tasfiyeye giriş yapmış bir şirkette çalışan SGK’lı personelleri tasfiye sonuna kadar çalıştırılması sorun teşkil eder mi? 

    Tasfiye sonu bilançoları çıkarılıncaya kadar çalışmasına TTK bakımından engel bulunmamaktadır


    25 Şubat 2021 tarihinde tasfiye sonu tescil edilen şirkete 02.03.2021’de tasfiyesinin bittiğini unutup e-smm kestim. Bu durumda nasıl bir işlem yapmam lazım?

    Düzenlediğiniz e-smm nu DBS deki kayıtlarınıza ve müşterinin kayıtlarına almayınız.

    Çıktısını alıp 5 yıl saklayınız.


    Kaynak: İsmmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikŞubat 2021’de Sanayi Kapasite Raporu Sayısı Şubat 2020’ye Göre %10,5 arttı
    Sonraki İçerikTürkiye’nin ham çelik üretimi Ocak 2021’de önceki yılın aynı ayına göre %12,7 oranında arttı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz