Ana Sayfa Vergi Tarım Bağ-Kur’u 7256 kanun kapsamında taksitlendirilir mi?

    Tarım Bağ-Kur’u 7256 kanun kapsamında taksitlendirilir mi?

    450
    0
    Tarım bağkurunda kayıt yapılmamışsa ancak geriye dönük tescil için gerekli koşulları taşıyorsa geriye dönük tescil yapılıp, eski yıllardaki prim tutarı tahakkuk ettirilip, 7256 sayılı kanun kapsamında 18 taksit halinde ödenebilir mi?

    5510/Ek-5, Ek-6’ncı maddeleri ile 2925 sayılı Kanun kapsamındaki sigortalılıklardan doğan primler, yapılandırma kapsamındadır.


    7143 yapılandırmada yapılandırılan kesinleşmiş alacaklardan arada 2 taksit ödenememiş ve de vadesi gelmemiş 4 taksit var ise,7256 yapılandırmaya 7143 yapılandırmayı dahil etmek avantajlı mıdır?

    Avantaj veya dezavantaj hesaplaması vade, taksit ve üfe değerlerine göre yapılır.

    Bizim böyle bir hesaplama yapma durumuz yok VD ile görüşünüz.

    VD hesaplamayı otomatik olarak yapmaktadır.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYeniden işe başlanması halinde hangi usule göre defter tutulacağı
    Sonraki İçerikSosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na Salgın Nedeniyle Aralık Ayında 186 Milyon TL Daha Ek Kaynak Gönderilecek

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz