Ana Sayfa Ekonomi Suudi Kralı Trump’a ‘verdiği sözü’ tutuyor: Daha fazla petrol pompalamaya hazırız

Suudi Kralı Trump’a ‘verdiği sözü’ tutuyor: Daha fazla petrol pompalamaya hazırız

1028
0

Suudi Kralı Trump’a ‘verdiği sözü’ tutuyor: Daha fazla petrol pompalamaya hazırız

ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ve Venezüella’dan petrol alımını engellemeye çalışırken oluşacak açığı dengelemek için petrol üretimini artırmasını istediği Suudi Kralı Selman, hazırlıklarını tamamlıyor.

2 MİLYON VARİLLİK

Dünyanın bir numaralı ham petrol ihracatçısı, Petrol İhraç Eden Ülkeler (OPEC) üyesi Suudi kraliyeti, küresel petrol piyasalarını dengelemek için 2 milyon varile denk gelen yedek üretim kapasitesini kullanmaya hazırlandığını duyurdu.

Kral Selman’ın başkanlık ettiği Suudi kabine toplantısının ardından şu açıklama yayımlandı:

”Gelecekte arz talep dengesinde oluşabilecek değişikliklerle gerektiğinde baş etmek için kraliyet yedek üretim kapasitesini kullanma hazırlığı yapıyor.”

Öncesinde Trump, petrol üretimini artırması talebinin Suudi Kralı Selman tarafından kabul edildiğini iddia etmişti.

_______________________________________________________________________

Kaynak: Sputnik
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

 

Önceki İçerikRusya’da 30 kentte emeklilik yaşı protestosu
Sonraki İçerikE-serbest meslek makbuzu kullanılması zorunlu değildir! 2 Temmuz 2018

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz