Ana Sayfa Çalışma Hayatı Süt parası desteği kimlere verilir?

    Süt parası desteği kimlere verilir?

    Covid-19 tanısı konulmuş kişi veya temaslı kişi olması halinde bakanlık e-iş göremezlik belgesi yani rapor düzenlemektedir.

    733
    0

    Doğum yapan personelin emzirme ödemesi alması için nereye başvuru yapılmalıdır?

    Eşi sigortalı olmayan anne veya babalara devlet tarafından verilen yeni dünyaya gelen bebek desteğidir. Annelerin araştırdığı konulardan biri olan süt için nereden para alınır sorulduğunda emzirme ödeneği Ziraat Bankası ve PTT şubeleri tarafından E-Devlet uygulaması üzerinden ödenmektedir.

    Doğum öncesi ve doğum sonrası izinler ve süt izni süreleri nelerdir?

    Bir çalışanımızın eşi covid çıktığı için bu çalışan da karantinaya alındı ve bu sebeple 14 gün ise gelmiyor. Sempton göstermediği için test de yapılmıyor. Biz bu personeli 14 gün boyunca nasıl eksik gün göstereceğiz?

    Covid-19 tanısı konulmuş kişi veya temaslı kişi olması halinde bakanlık e-iş göremezlik belgesi yani rapor düzenlemektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikLTD. ŞTİ.’lerde Kar Payı Nereden ve Nasıl Dağıtılır?
    Sonraki İçerikTekstil, Halı ve Ev Tekstili sektörünün küresel boyuttaki ve Türkiye’deki durumu nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz