Ana Sayfa Duyurular Sürdürülebilir Şehirler Projesi – 2 Ek Finansman Kredisi

Sürdürülebilir Şehirler Projesi – 2 Ek Finansman Kredisi

922
0
SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRLER PROJESİ – 2 EK FİNANSMAN KREDİSİ

10 Temmuz 2019

Dünya Bankası kaynaklarından, Hazine Geri Ödeme Garantisi altında, İller Bankası A.Ş.’ye Sürdürülebilir Şehirler Projesi – 2 Ek Finansmanı için 500 milyon Avro tutarında bir kredi sağlanmıştır. Kredi ve Garanti Anlaşmaları 10 Temmuz 2019 tarihinde imzalanmıştır.

Sürdürülebilir Şehirler Projesi – 2 Ek Finansmanı kapsamında sağlanan Kredi, İller Bankası A.Ş. tarafından belediyelere aktarılarak altyapı finansmanı amacıyla kullanılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

 

 


Kaynak: Hazine ve Maliye Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKıymetli maden alım satımı yapan firmalar döviz alışlarını B formunda bildirmeli midir?
Sonraki İçerikMuhtasar ve prim beyannamesi Ağustos Ayı itibariyle başlayacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz