Ana Sayfa Şirketler Snapchat’te Çalışmak

Snapchat’te Çalışmak

1449
0

İçerik analisti görüşmesi:
“Bir buçuk aylık bir süreçti. Önce SnapStory yapıp 24 saatte hikaye yaratmamı istediler. Sonra telefon görüşmesi yaptık, sorular makuldü: En sevdiğiniz hikaye anlatıcı kim? (yapımcı, yönetmen, yazar) Son zamanlarda sevdiğin bir hikaye? En az sevdiğin hikaye nedir ne neden? Özgeçmişinde yazmayan seni anlatır mısın? En sevdiğin filmler? Neden yaratıcı bir iş seçtin? Kariyer hedeflerin neler?”

Yan Haklar:
“Tatil: Çalışanlar yılda 15 gün izin kullanabiliyor. Sağlık sigortası var ve bedava yemek hizmeti de veriyorlar: Venedik’teki merkezimizde harika bir aşçımız öğle yemekleri ve akşam yemekleri hazırlıyor. Yerel restoranlarda da anlaşmalarımız var. Snapchat telefon faturaları için ayda 75 dolar veriyor. Bunun yanı sıra Yoga, Fitness ve ekipçe gittiğimiz seyahatlerimiz var.”

İçerik moderatörüne göre:
“İş arkadaşlarınızla ortaklaşa çalışmanızı sağlayan hoş ve açık bir ortam. İnsanlarla çalışmak zevkli ve yan haklar çok güzel. Çalışma saatleri esnek.”

Satış elemanı:
“Snapchat NYC çok eğlenceli. Bir yıldan kısa süre içinde ofisimiz inanılmaz büyüdü. Çok çalışıp ekibinize yardım ederseniz yükselme ve şirkette yeni sorumluluklar edinme şansınız olur. Hızlı büyüyoruz!”

Kaynak: https://www.glassdoor.com/blog/work-at-snapchat/

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKooperatif Genel Kurul Toplantıları 3 Hesap Dönemini Kapsayacak Şekilde ve Birleştirilerek Yapılabilir!!!
Sonraki İçerikAsgari Ücret Farkları Çalışanlara Toplu Olarak Ödeniyor – GV Tebliği-299

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz