Ana Sayfa Muhasebe SMMM’lerin Meslek Yasasına karşı sorumlulukları ne zaman başlar?

    SMMM’lerin Meslek Yasasına karşı sorumlulukları ne zaman başlar?

    192
    0

    Bir SMMM, 3568 sayılı kanuna fiili olarak mesleğe başladığı tarihten itibaren mi, Yoksa herhangi bir soruşturma veya şikayet tarihinden itibaren mi uymakla mükelleftir?

    Meslek mensupları, faaliyete başladığı tarihden itibaren 3568 sayılı yasada belirtilen mesleki kurallara uymak zorundadır.

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikHuzur hakkı ödemesi yapılan kişiye tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?
    Sonraki İçerikBaşka bir şirket üzerinden satılan gösteri bileti komisyonunda fatura uygulaması nasıl olacak?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz