Ana Sayfa Muhasebe SMMM Ücret tarifelerinde e-Defter için ek bir ücretlendirme yer alacak mı?

    SMMM Ücret tarifelerinde e-Defter için ek bir ücretlendirme yer alacak mı?

    958
    0

    Ücret tarifelerinde neden e-defter ili ilgili bir tarifeye rastlayamıyoruz. Hep böyle olacak yada bundan sonraki süreçte e defterlerin tarifesini değiştirecek misiniz?

    Tarifeyi biz (İSMMMO) veya TÜRMOB yayımlamıyor. Tarife ;1991 yılından beri Maliye Bakanlığı’nca yayımlanmaktadır. Bahsettiğiniz konu e-Defter kullanılmaya başladığından beri defalarca Bakanlığına bildirilmiştir. Ancak, osonuç alınamamıştır.


    – 2022 Yılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Asgari Ücret Tarifesi


    Kaynak: Resmi Gazete, İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİşletme sahibine ait binek otoyu kayıtlara nasıl alırız?
    Sonraki İçerikDemir çelik imalat sektöründeki firmalar e-İrsaliye düzenlemek zorunda mıdır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz