Ana Sayfa Muhasebe Smmm ofisinde çalışan kişiler kartvizit bastırabilir mi?

    Smmm ofisinde çalışan kişiler kartvizit bastırabilir mi?

    Smmm ofisinde ücretli çalışmaktayım. Kendi adıma kartvizit bastırabilir miyim? Ayrıca kartvizit görselde uymam gereken başlıca kurallar var mıdır?

    1065
    0
    Bir ticari erbap aracı bir internet sitesi kurdu. Müşteri bu siteye giriyor, soracağı soru ile ilgili olarak sitede kayıtlı olan uzmanlardan bir tanesini seçiyor ve bu uzmana sorusunu soruyor. Uzman bu soruyu cevaplandırıyor. Ticari erbap komisyonunu alıyor, uzman kişi de uzmanlığına ait verdiği hizmete istinaden kazanç karşılığını alıp serbest meslek makbuzunu müşteriye düzenliyor. Mali müşavir olarak böyle bir sitede uzman olarak kayıtlı olup bu şekilde bir hizmette bulunsam meslek reklam yasağına girer mi?

    Reklam yasağı olmaz. Hizmet verebilirsiniz.


    Smmm ofisinde ücretli çalışmaktayım. Kendi adıma kartvizit bastırabilir miyim? Ayrıca kartvizit görselde uymam gereken başlıca kurallar var mıdır?

    Sadece mesleki unvanınız belirtilerek kart bastırabilirsiniz. Görsel ile ilgili bir kural yoktur.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik6183 sayılı Kanun Kapsamında ödenen borçlar vergi yapılandırmasına dahil edilebilir mi?
    Sonraki İçerikYurt dışı prim hizmet borçlanması hesaplama programı ve açıklamalar

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz