Ana Sayfa Haberler Skandallar Huawei’yi durduramıyor

Skandallar Huawei’yi durduramıyor

907
0

Son zamanlarda yaşanan skandallar Huawei’nin büyümesini engelleyemiyor.

Çin merkezli teknoloji şirketinden bir üst düzey yöneticinin perşembe günü yaptığı açıklamaya göre Huawei, 2020 senesinin sonlarına doğru Samsung’u geçerek dünyanın en fazla akıllı telefon satan şirketi olmayı bekliyor.

Şirket geçen sene Apple’ın elinden ikinciliği almıştı.

Huawei CEO’larından Richard Yu, 2018 senesinde bir önceki yıla göre yüzde 30 daha fazla satış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Böylece teknoloji devi 2018 senesinde 200 milyondan fazla akıllı telefon satmış oldu.

Ayrıca 100 milyondan fazla tablet ve giyilebilir teknoloji cihazı satıldı.

Satışlardaki bu kayda değer artış ile Huawei’nin tüketicilere yaptığı satışlardan elde ettiği kar yüzde 40 artış göstererek 53 milyar dolara yükseldi.

Üst düzey yöneticilerinden biri tutuklanan ve farklı ülkelerdeki istihbarat ajanslarından kablosuz 5G cihazlarına ilişkin güvenlik uyarıları alan Huawei, 2018’in son günlerinde sıkıntılar yaşamıştı.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAsgari Geçim İndirimi – AGİ 2019
Sonraki İçerikGelir Vergisi Stopaj oranları nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz