Ana Sayfa Muhasebe Sitelere (Konut) verilen danışmanlık hizmetinin faturası kime düzenlenecektir?

Sitelere (Konut) verilen danışmanlık hizmetinin faturası kime düzenlenecektir?

674
0
Sitelere (Konut) verilen danışmanlık hizmetinin faturası kime düzenlenecektir?

526 Daireli site yönetimine personel idaresi ile ilgili verilen danışmanlık hizmetinin faturası kime düzenlenecektir?

Konut sitelerine verilen muhasebe, mali müşavirlik, avukatlık, danışmanlık ortak alanlara ait her türlü hizmetin faturası site tüzel kişiliğine (site yönetimine) düzenlenecektir.  Ayrıca Serbest Meslek niteliğindeki hizmetler için düzenlenecek Serbest Meslek Makbuzlarında Stopaj hesaplanacaktır.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Vergi mükellefiyeti olmayan kişiden alacağımız danışmanlık hizmetine istinaden düzenleyeceğimiz gider pusulasının stopaj oranı nedir? Muhtasar beyannamede hangi kodda bildirim yapacağız?

Danışmanlık işi serbest meslek midir yoksa ticari faaliyet midir?

 

Önceki İçerikKurumlar Vergisinde Sayılan Bazı İstisnalar
Sonraki İçerikTürk Uluslararası Gemi Siciline Kayıtlı Gemilerin İşletilmesinden ve Devrinden Elde Edilecek Kazançlara İlişkin İstisna

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz