Ana Sayfa Yaşamın İçinden Şirketinizdeki Problem Sizce Nedir?

Şirketinizdeki Problem Sizce Nedir?

1286
0

“Bir şirketin başarısının göstergesi, problemlerinin olup olmadığı değil, bu yılki problemlerinin geçen yılkilerle aynı olup olmadığıdır.”

Şirketlerin başarıları, sorunların çözümünde gösterilen performansa bağlıdır. Ne büyüklükte olursa olsun, her şirketin küçük büyük sorunları vardır. Bu sorunların tespiti, ele alınışı, çözümü için planlanışı, bu planların eyleme geçirilişi, sonuçların değerlendirilişi ve bu işlemlerin yeni sorunlar için tekrar ederek devam etmesidir önemli olan. Bu sayede şirketler birikimsel olarak büyür, gelişir ve uzun yıllar hayatta kalırlar.

Var olan sorunlar kalıcı bir şekilde çözülmeyip erteleniyorsa, yeni sorunlar eskilerine eklenip altından kalkılamayacak dev haline geldiğinde iş işten geçmiş oluyor ekseriyetle.

Şirket sahipleri değildir sadece bundan zarar gören, başta çalışanları olmak üzere şirket ile ticari ilişkide bulunan tüm tarafların zarar görüyor bu durumdan.

Ne olacaksa bana olacak deyip geçmeyin bu yüzden. Ertelemeyin sorunları.

Değerler yıllar süren bin bir emekle ortaya çıkıyor. Yıkılması ise bir anda!

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKasırga, tayfun ve siklon arasındaki fark nedir?
Sonraki İçerikDefter – Beyan Sistemi Basit Usul Gün Sonu Hasılatı Ekleme Nasıl Yapılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz