Ana Sayfa Muhasebe Şirketin 2019 defterlerini notere tasdik ettirmek için Mali Müşavir girişine gerek var...

Şirketin 2019 defterlerini notere tasdik ettirmek için Mali Müşavir girişine gerek var mı?

1713
0

Ben bir şirkette bağımlı çalışanım. Şirketimizin resmi defterlerini onaylatmak istiyorum. Noterler birliği sayfasına gittiğimde böyle bir SMMM kayıtlı bulunmamaktadır yazıyor. Defter kapaklarını yazdırmak için noterden şifre mi almam gerekiyor? Tam tasdik yapan YMMM bilgileriyle mi almak gerekiyor?
(13.12.2018)

Serbest çalışan meslek mensupları noter girişi yaparlar. Şirketinizin Defterlerini i notere ibraz ederek tasdik yaptırmanız gerekir.

 


Kaynak:ISMMMO
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Defter Tasdik Zamanları – Vergi Usul Kanununa göre

 

Defter tasdiki için esnaf odası kaydı zorunlu mu?

 

Defter tasdiki için esnaf odası kaydı zorunlu mu?

 

Önceki İçerikŞirket aracını noterden satarsam parasını elden alabilir miyim?
Sonraki İçerik2018’den 2019 yılına defter geçiş hadleri nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz